Online verpakkingsvrije supermarkt Pieter Pot huurt een warehouse van 8.721 m² op Prologis Botlek DC1

0

Dit warehouse, dat deel uitmaakt van een grotere faciliteit van 35.000 m², heeft een Breeam Very Good-certificaat. De gebruiksklare faciliteit van 8.721 m² heeft een overspanning van 45 meter en is kolomvrij. Prologis Park Botlek ligt direct aan de A15 (Rotterdam-Nijmegen). Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse terminals met directe routes naar de Maasvlakte, Moerdijk, Venlo en Born, evenals diverse bewegingsdetectie en heeft het wand- en dakisolatie.

Pieter Pot is een Rotterdamse scale-up die boodschappen bezorgt in herbruikbare glazen potten om zo afval te verminderen. Het bedrijf wil zo de circulaire transitie versnellen en het complete retailsysteem veranderen.

Prologis werd bij deze transactie geadviseerd door De Mik Real Estate Partners in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield. Pieter Pot werd bij deze transactie vertegenwoordig door Ooms Makelaars.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?