Cabot Properties koopt logistiek complex in Weert

0

Middels een sale & leaseback constructie heeft Cabot Properties, Inc. (Cabot) een langjarig verhuurd warehouse, gelegen aan de Havenweg 16 in Weert, gekocht voor een niet nader te noemen bedrag. Het warehouse wordt gehuurd door logistiek dienstverlener Logistic Centre Weert B.V..

Cabot Properties werd geadviseerd door Savills (commercieel), Buren Legal (juridisch) en Arcadis (technisch) bij het aankooptraject.

Het logistieke complex omvat in totaal circa 12.112 m², waarvan circa 6.490 m² momenteel nog ontwikkeld wordt. De oplevering staat gepland in het eerste kwartaal van 2023. Het complex is gelegen op een plot van 19.716 m².

Marc Albinus, Associate Logistics & Industrial bij Savills in Nederland, zegt: “Wij zijn verheugd Cabot Properties te hebben mogen adviseren bij de totstandkoming van deze off-market transactie in één van de logistieke hotspots in Nederland. Hiermee geeft Cabot nadere invulling aan de ambities hun logistieke portefeuille verder uit te bereiden in Nederland.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?