Savills neemt Lead Strategic Advisory aan

0

Het Research & Consultancy team van Savills is uitgebreid met Associate Director Rick van Zwet. Binnen het team richt Rick zich op het verder uitbouwen van de strategische advisering van klanten.

Rick heeft ongeveer tien jaar ervaring binnen de Nederlandse vastgoedmarkt als onderzoeker en adviseur. In die periode heeft hij zich gespecialiseerd in het uitvoeren van diepgaande datagedreven analyses, zowel kwantitatief als kwalitatief. Daarnaast heeft Rick bij het Economisch Instituut voor de Bouw en Dynamis gewerkt, waar hij vanuit zijn rol als onderzoeker een breed klantenbestand bediende en hen voorzag van zowel strategisch en beleidsmatig advies.

Jordy Kleemans, Head of Research & Consultancy, zegt: “Opdrachtgevers stellen vandaag de dag meer eisen aan de dataonderbouwing van advies. Het is essentieel dat je als vastgoedadviseur, naast de beschikbaarheid van de beste data, messcherpe, geavanceerde data-analyses kunt leveren. Rick beschikt over zowel researchervaring als commercieel inzicht. Dit maakt hem uitermate geschikt om opdrachtgevers van Savills te voorzien van strategisch advies.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?