Logicor verhuurt 19.500 m² logistiek in Veghel aan Natec Sunergy

0

Logicor heeft DC Pater van den Elsenlaan 4A-B verhuurd aan Natec Sunergy.

DC Pater van den Elsenlaan betreft een recent voltooide speculatieve ontwikkeling, bestaande uit twee units van in totaal 19.500 m². Het complex is gelegen op bedrijventerrein De Amert / Dorshout in Veghel en kent een strategische ligging tussen Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Nijmegen.

Natec is een internationaal opererende groothandel in dakgebonden solarsystemen voor de professionele installatiebedrijven. Natec heeft voornamelijk voor deze locatie gekozen vanwege de snelle beschikbaarheid, hoogwaardige moderne uitstraling van het DC en de gunstige ligging nabij de Inland Terminal in Veghel.

JLL heeft verhuurder Logicor commercieel begeleid bij deze transactie in collegiale samenwerking met Bridgegap. HRS Bedrijfsmakelaars was verantwoordelijk voor de commerciële begeleiding van huurder.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?