Designer Outlet Roermond verwelkomt nieuwe high-end luxemerken

0

Designer Outlet Roermond, onderdeel van McArthurGlen Group, heeft de afgelopen maanden verschillende nieuwe high-end luxemerken verwelkomd. Zo openden Alberta Ferretti, Moschino, Off-White en Pinko hun deuren in het centre. Naast de boetieks zijn verschillende winkels van merken in het centre – waaronder die van Gucci, Polo Ralph Lauren, Levi’s en Dolce & Gabbana – verruimd en vernieuwd. McArthurGlen Group is de grootste eigenaar, ontwikkelaar en manager van designer outlets van Europa. Naast Designer Outlet Roermond is er in Nederland Designer Roosendaal. Beide centres trekken jaarlijks miljoenen bezoekers.

Pieter van Voorst Vader, managing director van McArthurGlen Group in Nederland: “Designer Outlet Roermond blijft gestaag groeien. Merken die al langer bij ons zijn hebben flink uitgebreid en vernieuwd. Zo hebben wij nu de grootste Polo Ralph Lauren Outlet Store van Europa. Ook zijn verschillende nieuwe Italiaanse designermerken sinds kort fraai vertegenwoordigd in het centre.”

De totale oppervlakte aan winkels en food & beverage gelegenheden in Designer Outlet Roermond is nu ruim 48.500 vierkante meter.

Over de McArthurGlen Group
McArthurGlen Group, Europa’s grootste eigenaar, ontwikkelaar en manager van designer outlets, werd in 1993 in Europa opgericht door de Kaempfer Partners. McArthurGlen, de pionier van designer outletwinkels in Europa, heeft sindsdien 695.000 vierkante meter aan outletruimte ontwikkeld. Het bedrijf beheert 26 McArthurGlen Designer Outlets in tien landen. Als onderdeel van de voortdurende uitbreiding zal McArthurGlen begin 2023 zijn 27e centrum openen in Paris-Giverny, het eerste en enige luxe Designer Outlet ten westen van Parijs. De centers bieden onderdak aan de meest gewilde luxe- en premiummerken en bieden meer dan 90 miljoen klanten die van mode houden het hele jaar door een levendige en hoogwaardige winkelomgeving. In 2013 werd McArthurGlen een joint venture tussen de Kaempfer Partners en Simon Property Group Co. (NYSE SPG), een wereldleider op het gebied van eersteklas winkels, restaurants, entertainment en bestemmingen met verschillende doeleinden.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?