Tuvalu Media tekent nieuwe huurovereenkomst in de Houthavens in Amsterdam

0

Tuvalu Media heeft een nieuwe, langjarige huurovereenkomst getekend voor kantoorruimte in de Houthavens in Amsterdam. De huurovereenkomst heeft betrekking op circa 1.200 m2 kantoorruimte aan de Moermanskkade 115.

Tuvalu Media creëert en produceert originele en spraakmakende concepten voor alle publieke en commerciële omroepen in Nederland en werkt daarnaast voor veel internationale broadcasters.

Mediahaven is een cultureel complex waar verschillende media-gerelateerde bedrijven gehuisvest zijn, hetgeen goed aansluit bij de activiteiten van Tuvalu Media. Daarbij staat de wijk Houthavens te boek als een gebied waar ruimte is voor creativiteit, cultuur en evenementen.

Ellen Waals, Head of Agency bij Savills in Nederland, zegt: “Op de plek waar vroeger hout werd vervoerd en opgeslagen is een creatieve hub gecreëerd met een moderne, industriële uitstraling. Deze positieve ontwikkeling is bedrijven niet ontgaan, hetgeen we terugzien in de vraag naar kantoorruimte in de Amsterdamse Houthavens. Dit geldt tevens voor Tuvalu Media die reeds gehuisvest was op deze locatie en heeft besloten om langjarig te verlengen.”

Savills heeft Tuvalu Media B.V. bijgestaan bij de heronderhandeling. Mediahaven Vastgoed B.V. werd geadviseerd door VDH Vastgoedmanagement B.V.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?