Nieuwe huurders voor de Wapenrust

0

Huurders huren gezamenlijk circa 4.000 m² in het Apeldoornse kantoorgebouw.

Kantoorgebouw de Wapenrust in Apeldoorn heeft twee nieuwe huurders aangetrokken. Met de komst van deze huurders is het gebouw nagenoeg volledig verhuurd.

Overheidsinstantie Centrum voor Veiligheid en Digitalisering (CVD) en technologiebedrijf Insight Entreprises nemen intrek in het moderne en hoogwaardige kantoorgebouw aan de Wapenrustlaan 11 31 in Apeldoorn. De voormalige huurder op de eerste verdieping, heeft door de coronapandemie een andere kantoorbehoefte, waardoor het CVD de volledige eerste verdieping zal huren.

Kantoorgebouw De Wapenrust kenmerkt zich door de bijzondere architectuur en bestaat uit 9.364 m2 verdeeld over 12 verdiepingen met onderliggende parkeergarage. Op de begane grond beschikt het gebouw over een luxe brasserie en vergadercentrum. Het gebouw is goed bereikbaar door de directe verbinding met de A50 en op loopafstand van het centrum van Apeldoorn, het NS-station, het winkelhart en restaurants.

CBRE adviseerde de verhuurder in deze transactie.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?