LaSalle Investment Management verlengt huurcontract met Hemwood aan de Keizersgracht in Amsterdam

0

LaSalle Investment Management Kapitalverwaltungsgesellschaft MbH heeft een langjarige huurverlenging getekend met huurder Hemwood aan de Keizersgracht 473-479 in Amsterdam. Hemwood heeft 400 m² kantoorruimte extra gehuurd waardoor de huurovereenkomst nu in totaal 800 m² omvat.

Bas Sijbom, Associate Leasing bij Savills in Amsterdam, zegt: “Afgelopen maanden hebben we de kantorengebruikersmarkt in het centrum van Amsterdam weer zien aantrekken. Veel kantoorgebruikers kunnen de gevolgen van de pandemie inmiddels overzien en dat uit zich in een toename van de opnamevolumes. Zo is er in Amsterdam Centrum in 2022Q1 ongeveer 7.000 m² kantoorruimte extra opgenomen in vergelijking tot 2021Q4. Dat organisaties behoefte hebben aan fijn kantoor dat aansluit bij de behoeftes van de medewerkers wordt bevestigd door deze huurverlenging en tevens uitbreiding. We zijn verheugd onze waardevolle opdrachtgever LaSalle Investment Management te hebben mogen adviseren bij de heronderhandeling.”

Verhuurder LaSalle Investment Management werd bij deze transactie geadviseerd door Savills. Solved adviseerde huurder Hemwood bij de huurverlening en uitbreiding.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?