De Volksbank verkoopt kantoor in Geleen

0

Het kantoor van De Volksbank in Geleen is verkocht aan lokale particuliere beleggers. Het gebouw aan de Jos Klijnenlaan 288 in Geleen is ongeveer 3.650 vierkante meter groot. Ondanks de verkoop blijft de bank het komende anderhalve jaar nog in het gebouw, waar ongeveer de helft van het gebouw teruggehuurd wordt.

Het moederbedrijf van SNS, ASN Bank, RegioBank en BLG Wonen wil de komende tijd het aantal kantoorruimten verminderen. Hybride werken zorgt ervoor dat er minder werkplekken per medewerker nodig zijn en kantoren anders ingedeeld of besteed kunnen worden. In 2021 is het kantoor aan Pettelaarpark 120 -140 in Den Bosch al verkocht en gedeeltelijk teruggehuurd door de bank.

Het kantoor in Geleen ligt aan de rand van een woonwijk en is makkelijk te bereiken via de A76. De kopers van het kantoor gaan de komende jaren het complex transformeren naar woningen.

Colliers adviseerde ook bij deze sale & lease back De Volksbank.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?