Renschdael Groep en stichd ontwikkelen nieuw hoofdkantoor

0

Belegger-ontwikkelaar Renschdael Groep en merklicentiepartner stichd ontwerpen en bouwen samen een nieuw, bijzonder hoofdkantoor voor stichd in ‘s-Hertogenbosch. Het kantoor moet het welzijn en de productiviteit van werknemers stimuleren.

Het nieuwe internationale hoofdkwartier van stichd komt op de huidige locatie van het kantorencomplex Bastion Zuid in ’s-Hertogenbosch. Het is een unieke locatie, met uitzicht over de oude vestingwerken van de Noord-Brabantse hoofdstad.

Renschdael Groep en stichd werken sinds medio 2021 aan een innovatieve invulling van de huisvestingswensen van de brand licencing partner. Architectenbureau BiermanHenket maakte een ontwerp voor de transformatie en voor het interieur. In totaal wordt 6.000 m2 kantoorruimte en parkeergarage aangepakt. Het wordt een moderne groene en duurzame kantooromgeving, die voldoet aan BREAAM en WELL-eisen.

Met het ontwerp wil stichd de creativiteit, het welzijn en de productiviteit van haar werknemers zo veel mogelijk stimuleren. Dit past goed bij het DNA van stichd. Het bedrijf ontwerpt en distribueert kleding voor partners als PUMA, Tommy Hilfiger, Levi’s en Calvin Klein. Daarbij staan kwaliteit, detail en creativiteit centraal. De nieuwe kantooromgeving moet dit faciliteren.

Recentelijk tekenden Renschdael Groep en stichd een langjarige huurovereenkomst voor het hoofdkantoor. De realisatie start in 2023 en eind 2024 zal stichd het pand in gebruik nemen. stichd heeft gekozen voor Bastion Zuid, omdat het gebouw en locatie een unieke combinatie geeft van een state-of-the-art kantoorgebouw op een centrumlocatie met uitstekende bereikbaarheid zonder verlies van de connectie met het stadscentrum en al haar voorzieningen. De locatie geeft alsdan een goed antwoord op de wens voor kwaliteit en het aantrekken en behouden van talent.

Renschdael Groep is in de transactie bijgestaan door HRS Bedrijfsmakelaars BV uit ‘s-Hertogenbosch en stichd liet zich adviseren door CBRE Eindhoven.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?