Klein Poelhuis verhuist naar Hassinkweg in Hengelo

0

Klein Poelhuis Installatietechniek heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor het bedrijfspand aan de Hassinkweg 19 van circa 1.445 m² in Hengelo.

Per heden heeft het bedrijf al de sleutel ontvangen, zodat ze kunnen beginnen met een grootschalige verbouwing en renovatie van het pand. Tijdens de verbouwing zal het bedrijf o.a. de kantoorruimte uitbreiden, er komt een kantine en ze gaan het parkeerterrein opnieuw indelen. Ook zal het gebouw verduurzaamd worden en is het pand na de verbouwing klaar voor de toekomst.

Door aanhoudende groei was Klein Poelhuis op zoek naar een nieuw bedrijfspand.

Hun nieuwe bedrijfspand met kantoorruimte aan de Hassinkweg is op het bedrijventerrein Westermaat gelegen, dichtbij de op- en afritten van de A1.

Installatietechniek
Klein Poelhuis Installatietechniek is in 1905 opgericht in Winterswijk. Wat begon als een smederij in Winterswijk is door de jaren heen uitgegroeid naar een bedrijf dat totaaloplossingen, vakwerk en betrouwbare service in de installatietechniek biedt.

Zij creëren en realiseren innovatieve, energiebewuste concepten met optimaal comfort en streven naar duurzame, veilige, onderhoudsvriendelijke gebouwen met tevreden eigenaren en gebruikers.

VDK Groep
Klein Poelhuis is onderdeel van de VDK Groep. Deze groep bestaat uit ruim 35 zelfstandig opererende specialistische bedrijven die voornamelijk actief zijn in de installatiemarkt. De afgelopen jaren is de VDK Groep op eigen kracht en door meerdere overnames snel gegroeid.

Bart Wientjes van bedrijfsmakelaar Boers & Lem Enschede begeleidde deze transactie namens de verhuurder.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?