Dream Industrial Netherlands koopt grootschalig object in Bemmel

0

Dream Industrial Netherlands breidt haar portefeuille uit en koopt grootschalig object in Bemmel.

Dream Industrial Netherlands Propco 22 B.V. heeft onlangs een crossdock gekocht gelegen op de Logistiekweg 2, 4 en 5 in Bemmel. Bij het object behoort ook een aanzienlijk terrein met een metrage van circa 41.000 m². Op dit terrein is een wasstraat voor trucks aanwezig alsmede een logiesgebouw (circa 750 m²) voor de chauffeurs. Het crossdock heeft een totaal metrage van ruim 9.000 m². Een en ander is circa 2 jaar geleden ontwikkeld en langjarig verhuurd aan Koeltransport Aalsmeer BV en aan Koeltrans Angeren BV.

Uijthoven Vastgoedadvies heeft de belangen van de verkoper behartigd, juridisch is de verkoper bijgestaan door Dentons en op fiscaal gebied door Deloitte. De koper werd (fiscaal) juridisch geadviseerd door Greenberg Traurig, LLP en op technisch vlak door bbn adviseurs.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?