Arcona Capital verkoopt Inspiratis I in Rotterdam aan een family office

0

Arcona Capital heeft namens haar investeerders het kantoorgebouw Inspiratis I in Rotterdam verkocht aan een family office. Het gebouw betreft een modern, goed onderhouden kantoorgebouw van ongeveer 12.200 m² vvo en is voorzien van 171 parkeerplaatsen verdeeld over de ondergrondse parkeergarage en het bovengelegen parkeerdek. Het kantoorgebouw is gebouwd in 2008 en beschikt over energielabel A.

Inspiratis I is gevestigd aan de Dynamostraat 16-22 in Hart van Zuid, een wijk in het zuiden van Rotterdam. Het gebied is in transitie en transformeert tot een hoogwaardige en levendige wijk dankzij nieuwbouwontwikkelingen en investeringen in de voorzieningen en infrastructuur in het gebied.

Het gebouw heeft een maatschappelijke bestemming en is momenteel voor bijna 90% van het vloeroppervlak verhuurd aan Stichting Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond en Parnassia Groep. Stichting Jeugdbescherming is een regionaal opererende organisatie die samen met ouders en het netwerk van het gezin werkt aan een veilige opvoedsituatie. Parnassia Groep is een van de grootste aanbieders van geestelijke gezondheidszorg in Nederland. Zij verlenen zorg aan ruim 170.000 patiënten vanuit meerder locaties in West-Nederland.

Colliers heeft Arcona Capital commercieel geadviseerd in deze transactie, Loyens & en Loeff hebben verkoper op juridisch vlak geadviseerd. De koper is in deze transactie bijgestaan door Shield Capital, Osborne Clarke en SGS Search.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?