VDG sluit meerdere huurovereenkomsten voor de verhuur van logistiek complex in Maurik

0

VDG Real Estate heeft het complex aan de Homoetsestraat 3b te Maurik volledig verhuurd. Er zijn meerdere overeenkomsten gesloten voor in totaal circa 17.980 m² bedrijfsruimte, circa 451 m² kantoorruimte en circa 42 m² b built-in kantoor in de bedrijfsruimte. Na afloop van de huurovereenkomst zal het pand herontwikkeld worden naar twee keer 20.000 m² distributie ruimte. Momenteel zijn onder andere Wehkamp en ExZett Logistic Service op de locatie gevestigd.

VDG Real Estate,onderdeel van de Van Dijk Groep, investeert en ontwikkelt vastgoed voor diverse opdrachtgevers in diverse sectoren met een sterke focus op logistiek.

De verhuurder is bij deze transacties geadviseerd door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?