Loxam sluit langjarige huurovereenkomst in Nijmegen

0

Loxam heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor een nog te ontwikkelen bedrijfscomplex aan de Energieweg / Ambachtsweg te Nijmegen. Het nieuwbouwcomplex is gelegen op het oude parkeerterrein van één van Nederlands bekendste industriële complexen ”Papierfabriek Nijmegen”, beter bekend als de ‘Sappi’ fabriek, welke van 1956 tot 2015 operationeel is geweest.

Het pand aan de Ambachtsweg was bij de bouw in 1955 één van de meest innovatieve papierfabrieken van Europa. Het nieuw te bouwen gebouw zal bestaan uit circa 500 m² bedrijfsruimte en circa 235 m² opslagruimte. Het bedrijfscomplex wordt ontwikkeld op een perceel van circa 5.385 m² en naar verwachting in december 2022 worden opgeleverd.

Loxam is marktleider in de verhuur van machines en gereedschappen voor de bouw, infra, GWW, hoveniers, industrie & diensten en de evenementenindustrie. In Nederland heeft LOXAM 43 vestigingen verdeeld over drie divisies: Loxam Rental (algemene verhuur), Loxam Access (specialist in de verhuur van hoogwerkers) en Loxam Power (specialist in de verhuur van stroomaggregaten). De verhuurder, Nova Invest uit Borne, ontwikkelt hoogwaardige vastgoedprojecten waarbij de nadruk ligt op bedrijfshuisvesting.Tevens zullen er op het resterende deel nog 3 bedrijfsunits ontwikkeld worden.

De verhuurder werd bij deze transactie geadviseerd door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield. Het complex wordt namens verhuurder gebouwd door Aan de Stegge Twello en is ontworpen door architectenbureau Palazzo.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?