s.Oliver huurt winkelruimte Grote Houtstraat in Haarlem

0

s.Oliver huurt winkelruimte Grote Houtstraat in HaarlemDe internationale modeketen s.Oliver heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Dreef Beheer B.V. voor de huur van 276 m² winkelruimte aan de Grote Houtstraat 42 in het centrum van Haarlem. Hiermee opent s.Oliver haar eerste fysieke winkel in Haarlem.

Het gehuurde is gelegen in het beste deel van de populaire winkelstraat in Haarlem en beslaat drie verdiepingen. Het object zal volledig duurzaam gerenoveerd worden. Na renovatie zal s.Oliver de begane grond naar haar nieuwste concept inrichten.

De transactie maakt deel uit van de expansiestrategie van s.Oliver. De modeketen wordt exclusief begeleid door CBRE bij de uitbreiding van fysieke winkels in diverse steden in Nederland.

CBRE adviseerde s.Oliver in deze transactie. Dreef Beheer B.V. werd vertegenwoordigd door Insight Real Estate.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?