Corendon Hotels & Resorts en Marriott International sluiten franchiseovereenkomst

0

Hotelketens Corendon Hotels & Resorts en Marriott International gaan samenwerken via een franchiseovereenkomst voor vijf hotels in Nederland. In totaal bieden deze vijf hotels bijna duizend hotelkamers in en rond Amsterdam. Met deze samenwerking verwacht Corendon de zichtbaarheid van haar hotels te verbeteren. De nieuwe hotels gaan deel uitmaken van de Marriott International’s toonaangevende loyaliteitsprogramma Marriott Bonvoy.

De vijf hotels zullen worden geëxploiteerd onder vier verschillende Marriott merken: Autograph, Collection, Tribute Portfolio, Residence Inn by Marriott en Fairfield by Marriott. The College Hotel Amsterdam is als eerste aan de beurt en zal aan het begin deze zomer verder onder vlag van Autograph Collection. Dit label is ontwikkeld voor luxehotels met een eigen identiteit. Begin 2023 wordt het Corendon City Hotel de geplande renovatiewerkzaamheden geopend onder het merk Tribute Portfolio. Dit is een een collectie karaktervolle en onafhankelijke hotels.

Het Corendon Village-complex in Badhoevedorp bestaat uit drie hotels en gaat volgend jaar ook verder als onderdeel van Marriott. Het Corendon Plaza Amsterdam Schiphol Airport hotel zal in Q2 onderdeel worden van het Tribute Portfolio. De twee andere hotels worden een Residence Inn en een Fairfield by Marriott. Residence Inn by Marriott is gericht op langere verblijven van gasten en Fairfield by Marriott staat bekend om het bieden van een comfortabele en ongecompliceerde hotelervaring.

Colliers adviseerde bij deze onderhandeling Corendon Hotels & Resorts.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?