Lisa van der Kamp versterkt Research & Consultancy team Capital Value

0

Per 6 juli is Lisa van der Kamp in dienst getreden bij Capital Value. Zij zal het research & consultancyteam versterken bij het uitvoeren van het groeiende aantal werkzaamheden. Lisa studeerde sociale geografie en planologie aan de Universiteit van Amsterdam en werkte voorheen voor RIGO Research en Advies waar zij onderzoek deed in het kader van haar masterscriptie.

De Research & Consultancy afdeling van Capital Value heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Om te voldoen aan de explosieve vraag naar kwalitatief en kwantitatief onderzoek en advies zijn eind vorig jaar binnen de afdeling twee verschillende kernteams gecreëerd die volledig complementair aan elkaar zijn, namelijk Consultancy, aangestuurd door Stefan Janssen en Research & Data Intelligence, aangestuurd door Thijs Konijnendijk. Naast de bekende jaarlijkse onderzoekspublicatie ‘De woning(beleggings)markt in beeld’ wordt dagelijks gewerkt aan zowel intern onderzoek als adviesopdrachten binnen verschillende segmenten op de woningbeleggings- en zorgvastgoedmarkt. Lisa zal bijdragen bij zowel intern onderzoek als adviesopdrachten voor verschillende marktpartijen.

Thijs Konijnendijk, Head of Research bij Capital Value: “Het is mooi om te zien dat onze kennis en inzichten onze collega’s en opdrachtgevers enorm helpen in de veranderende woningmarkt. Wij werken er hard aan om steeds weer nieuwe inzichten te vinden en nieuwe verbanden te leggen. Daarbij is productontwikkeling een belangrijk aandachtspunt. De Nationale Woningbouw Monitor is hier een mooi voorbeeld van. Ook zijn we onlangs een omvangrijk onderzoek gestart naar middenhuurregelingen in alle Nederlandse gemeenten en hebben we een tool ontwikkeld om de effecten van de aankomende nationale middenhuurregeling door te rekenen, iets waar enorm veel behoefte aan is in de huidige markt.”

Naast Lisa is het Research & Consultancy team vorige maand versterkt met Aleksandra Bulatovic. Zij zal het team ondersteunen bij het uitvoeren van het toenemende aantal onderzoeken en consultancyopdrachten. Aleksandra werkte al bij Capital Value en is binnen de organisatie doorgestroomd naar een andere functie. Thijs Konijnendijk: “Met de komst van Lisa en Aleksandra is ons team op volle sterkte om waardevolle inzichten te blijven delen over de woningbeleggingsmarkt en zorgvastgoedmarkt.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?