De Vries Van Spanje advocaten huurt kantoorruimte in Amsterdam-West

0

Spring Real Estate heeft Rembrandt Holland 2 B.V. geadviseerd bij de verhuur van kantoorruimte in het kantoorgebouw HeemstedeVeste. Het kantoorgebouw is gelegen aan de Poeldijkstraat 4 in Amsterdam. Het betreft een kantoorruimte van 291 m² gelegen op de eerste verdieping.

Per 1 juni 2022 is De Vries Van Spanje advocaten de nieuwe huurder van deze kantoorruimte. De Vries Van Spanje advocaten komt op voor de belangen van personen en bedrijven met een bijzondere aandacht voor de fundamentele rechten, waaronder de vrijheid van meningsuiting, het recht op privacy en slachtofferrechten.

De Vries Van Spanje advocaten werd geadviseerd door Yield Real Estate.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?