Copper Branch nieuwe huurder Korte Hoogstraat 6 in Rotterdam

0

Van Herk Groep heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Copper Branch Nederland voor de horecaruimte aan de Korte Hoogstraat 6 in Rotterdam. Copper Branch werd bijgestaan door Bas Retail Harmsen.

De ruimte is circa 240 m² groot, waarvan circa 100 m² op de begane grond. De locatie bevindt zich in het centrum van Rotterdam in de zijstraat van de Beurstraverse. De officiële opening was afgelopen vrijdag 1 juli.

De Canadese restaurantketen Copper Branch is een van de grootste vegan merken in de wereld. Het eerste restaurant werd in 2014 geopend in Montreal en vervolgens is de keten zich gaan verspreiden naar de Verenigde Staten, Frankrijk en Nederland. De eerste Nederlandse vestiging werd vorig jaar in oktober geopend in Utrecht.

Met het ontstaan van Copper Branch is er een balans gevonden tussen heerlijk eten, de vitaliteit van de mens, het dierenwelzijn en het behoud van de planeet. Ze zetten zich in voor innovatie en zoeken voortdurend naar nieuwe manieren om de wereld duurzaam en lekker te voeden.

De Korte Hoogstraat bruist weer! Recentelijk zijn er meerdere namen aan onze vastgoedportfolio toegevoegd, zoals Forbest en Cleopatra Ink.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?