Pami Nederland B.V. huurt bedrijfsruimte aan de Sonnemerestraat 3-5 te Rotterdam

0

Recentelijk heeft Pami Nederland B.V. een huurovereenkomst gesloten met M&V Handelsonderneming B.V. voor de huur van 1.200 m² bedrijfsruimte in combinatie met 680 m² kantoorruimte en 55 m² entresol gelegen aan de Sonnemerestraat 3-5 te Rotterdam.

Over Pami Nederland
Pami ontwerpt kantoorconcepten en realiseert inspirerende werkomgevingen. Dat doen zij al meer dan 60 jaar. De producten die zij maken zijn duurzaam, kwalitatief hoogstaand en tot in de kleinste details afgewerkt. Pami produceert in Pelt, is marktleider in België en wil op deze locatie een inspiration center openen en daarmee zijn aanwezigheid op de Nederlandse markt verder versterken.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. trad op als adviseur namens verhuurder.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?