MRP verwelkomt Daniel Spiessens als COO

0

Daniel Spiessens is op 5 juli gestart als Chief Operating Officer (COO) bij ontwikkelaar en investeerder MRP.

Daniel Spiessens werkte in de afgelopen 11,5 jaar bij Drees & Sommer Netherlands in verschillende leidinggevende functies en was sinds ruim een half jaar betrokken bij MRP op diverse Nederlandse projecten. Drees & Sommer Netherlands is een vaste partner van MRP in binnen- en buitenland.

Bart Meijer, CEO van MRP: “Wij zijn verheugd om Daniel als COO te verwelkomen. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat hij een waardevolle bijdrage gaat leveren aan de verschillende projecten en de groeiambities van MRP.”

MRP is een snelgroeiende onderneming met toonaangevende projecten en een vernieuwende visie op vastgoedontwikkeling en realisatie. En als fundament een familiebedrijf met ruim 100 jaar vastgoedervaring. Met een bevlogen en energiek team ontwikkelt MRP buurten en leefomgevingen tot toekomstbestendige steden.

Daniel Spiessens: “Ik ben zeer blij met deze nieuwe stap in mijn carrière en kijk er dan ook naar uit om mijn werkzaamheden in de rol van COO bij MRP voort te zetten en zodoende bij te dragen aan de uitvoering van de strategie en groei ambities.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?