Dress for Success opent in WFC Amsterdam

0

Dress for Success Amsterdam is verhuisd naar WFC Amsterdam. Dress for Success helpt Amsterdammers met een kleine beurs aan passende sollicitatiekleding op de weg naar economische zelfstandigheid. De komst van Dress for Success past bij de plannen van MRP om WFC Amsterdam te transformeren naar een diverse mixed-use plek van wonen, werken en ontmoeten met ruimte voor commerciële en sociaal maatschappelijke functies.

Dress for Success Amsterdam nieuwe locatie
Op 4 juli opent Dress for Success Amsterdam in WFC MRP Flex Offices aan het Koningin Wilhelminaplein 1 (hoek met de Schipluidenstraat) op de 7e verdieping. Met steun van de Gemeente Amsterdam, AT5 en vele andere Amsterdammers die Dress for Success Amsterdam een zeer warm hart toedragen, is er een nieuwe plek voor de winkel gevonden. In de afgelopen 12 jaar heeft Eigen Haard kosteloos ruimte ter beschikking gesteld op de Burgemeester de Vlugtlaan. Dress for Success is Eigen Haard zeer dankbaar voor de steun die zij al die jaren heeft mogen ontvangen.

Bart Meijer, CEO MRP: ”Met de gemeente Amsterdam werken wij aan de plannen voor de transformatie van WFC Amsterdam naar een levendige plek voor wonen, werken en verschillende voorzieningen. De plek moet toegankelijk en van waarde zijn voor omwonenden, huurders, toekomstige bewoners, nationale en internationale bezoekers en vooral de stad Amsterdam. Wij zijn dan ook blij dat wij ook hier onze maatschappelijke verantwoordelijkheid kunnen nemen en Dress for Success op deze locatie te kunnen faciliteren met een nieuwe winkel.”


Dress for Success helpt Amsterdammers met een kleine beurs aan passende sollicitatiekleding en in de afgelopen 12 jaar heeft Dress for Success Amsterdam zo duizenden mensen uit Amsterdam en omgeving geholpen met een start op weg naar economische zelfstandigheid door het gratis verstrekken van een kledingset.

WFC Amsterdam een levendige en toegankelijke plek aan de Westas
Het iconische WFC Amsterdam (World Fashion Centre), gelegen aan de Westas A10 is sinds 1968 uitgegroeid tot een verzamelplaats voor ondernemerschap en creativiteit. MRP kocht het WFC Amsterdam eind 2018. WFC Amsterdam is bezig met de transformatie van een monofunctioneel gebouwencomplex naar een diverse, duurzame en levendige plek. Dé nieuwe hotspot aan de Westas, waar je graag werkt, woont en elkaar ontmoet. WFC Amsterdam, biedt ruimte aan diverse functies met de belangrijkste pijlers fashion, technologie en creativiteit met spraakmakende voorzieningen, maatschappelijke en culturele activiteiten.

Het huidige WFC Amsterdam biedt verschillende mogelijkheden qua kantoorruimte aan. De ruimtes variëren zowel in oppervlakte, van 50 m² tot 625 m² tot afbouw en aankleding. Er zijn volledig ingerichte kantoorruimtes mogelijk, vergaderruimten, en co-working spaces. Er zijn korte looptijden van de overeenkomsten die variëren van een maand tot een jaar. Tussentijds verlengen van het contract, de ruimte uitbreiden of kiezen voor een kleinere ruimte is hierbij ook mogelijk. Vanwege de ruimte en de uitstekende bereikbaarheid is het een ideale locatie voor ondernemers. Daarnaast zijn er fashion showrooms, een parkeergarage met ruim 850 parkeerplaatsen, het WFC Event Centre voor allerlei soorten events, congressen en beurzen, vergaderfaciliteiten, opslagruimtes en Short Stay.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?