BMO Real Estate Partners wordt Columbia Threadneedle Investments Real Estate Partners

0

Columbia Threadneedle Investments (Columbia Threadneedle), een toonaangevende wereldwijde vermogensbeheerder, voltooit vandaag de rebranding van BMO Real Estate Partners (BMO REP) naar Columbia Threadneedle Investments Real Estate Partners (Columbia Threadneedle REP).

De naamswijziging maakt deel uit van de succesvolle integratie van de BMO Global Asset Management (EMEA) activiteiten na de overname door Columbia Threadneedle’s moedermaatschappij Ameriprise Financial, Inc. in november 2021. Omdat de naam BMO en daarmee ook het BMO-logo verdwijnt, krijgen alle BMO-merkfondsen het voorvoegsel CT, ofwel de Columbia Threadneedle branding.

De partijen gaan verder onder de merknaam Columbia Threadneedle. De gecombineerde activiteiten van beide beheerders behelzen samen meer dan 36 miljard euro aan alternatieve beleggingen, waaronder direct vastgoed in het Verenigd Koninkrijk, Europa en de VS. Door de toevoeging van Columbia Threadneedle REP ontstaat een wereldwijd opererend en omvangrijk vastgoedbeleggingsbedrijf met ervaren lokale teams en een breed scala aan oplossingen voor het hele risico-rendementsspectrum.

Columbia Threadneedle REP is een gevestigd vastgoedbedrijf met kantoren in Londen, München en Parijs en is lokaal aanwezig in de belangrijkste Europese markten, waaronder Duitsland, Frankrijk, de Benelux en Zuid-Europa. Het biedt regionale en pan-Europese vastgoedstrategieën voor retail en luxe retail, woningen, gemengd gebruik en logistiek, evenals gespecialiseerde club deals.

Stewart Bennett, Global Head of Alternatives bij Columbia Threadneedle: “Met de rebranding naar Columbia Threadneedle REP brengen wij onze vastgoedcapaciteiten in het Verenigd Koninkrijk en continentaal Europa onder in een gevestigde naam die tot de top van de wereldwijde vermogensbeheermerken behoort.”

Bennett noemt dit een ‘bijzonder belangrijk moment’ voor het bedrijf omdat de verwachting is dat de belangstelling van beleggers voor vastgoed aanhoudt. “Dat komt door structureel gunstige ontwikkelingen en de huidige marktdynamiek. Onder Columbia Threadneedle REP willen wij onze merkaanwezigheid en ons profiel op de Europese vastgoedmarkten verder uitbouwen.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?