De Dondersteen breidt uit in Wemenstraat Hengelo

0

De commerciële ruimte van circa 140 m² aan de Wemenstraat 24 in Hengelo is verhuurd aan Sebastiaan van der Pal, eigenaar van spellenspeciaalzaak De Dondersteen.

In een aantrekkelijke en goedlopende winkelstraat in het centrum van Hengelo, is de ruimte op de hoek van de Wemenstraat/Steijnstraat verhuurd. De ruimte ligt aan het begin van het winkelgebied in een voetgangerszone.

Spellenspeciaalzaak
De Dondersteen is een spellenspeciaalzaak in Hengelo die bordspellen, puzzels, educatieve materialen, etc. verkoopt.

Eigenaar Sebastiaan van der Pal richtte in 2010 de winkel in eerste instantie op als pop-upwinkel. In de huidige digitale tijd wil hij mensen weer samen aan één tafel krijgen die plezier met elkaar hebben. Gezelschapsspellen bieden daarvoor een uitkomst.

Uitbreiding
De pop-up winkel bleef en beviel zo goed, dat De Dondersteen inmiddels een begrip in Hengelo is geworden. Maar ook buiten Hengelo is de winkel niet onopgemerkt gebleven. Mensen uit het hele land bestellen spellen via de webshop.

Nieuwe ideeën
Naast het ruimtegebrek door deze groei heeft Van der Pal ook nog veel wensen en ideeën waarvoor hij de winkelruimte aan de Wemenstraat 24 wil gebruiken. De nieuwe ruimte twee deuren verderop zal hij voornamelijk als back office gebruiken. Voor de klanten blijft De Dondersteen open op de oude vertrouwde locatie.

Masha van der Velde van bedrijfsmakelaar Boers & Lem Enschede begeleidde de verhuurder in deze transactie.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?