Directie ExploitatiePartners versterkt met nieuw directielid Danny von Hebel

0

Per 1 juni 2022 is het directieteam van ExploitatiePartners uitgebreid met directeur Danny von Hebel. Zijn ervaring en slagkracht op het gebied van Hard Services zijn een mooie aanvulling op die van directielid Nienke van der Sandt, met haar ervaring op het gebied van Soft Services. Zo kan het bedrijf zich nog beter richten op de business strategie met als focus: van techniek naar duurzame, gezonde en flexibele werkplekken en gebouwen.

Danny von Hebel brengt 21 jaar ervaring mee in het aansturen en begeleiden van teams binnen Beheer & Onderhoud. De afgelopen zes jaar werkte Danny bij Spie Building Solutions, voorheen Strukton Workspere. Naast de verantwoordelijkheid voor Beheer en Onderhoud was hij verantwoordelijk voor de afdeling Development, waar consultants zich bezighielden met digitalisering en verduurzamen van vastgoed, assetmanagement en maintenance engineering. Daarvoor heeft Danny bij verschillende opdrachtgevers gewerkt. Altijd met betrekking tot realisatie en exploitatie van vastgoed op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Deze kennis en ervaring wordt nu ingezet binnen ExploitatiePartners.

Waarde van exploitatie
Als directielid houdt hij zich onder meer bezig met de aansturing en doorgroei van ExploitatiePartners. Danny von Hebel: “Op zoek naar meer klantwaarde, dat is mijn eeuwige zoektocht. En dat in een snel veranderende wereld waar vraagstukken steeds complexer worden ten gevolge van onder andere een hogere installatiequote, de digitalisering en verduurzamingsopgave. En recent, ten gevolge van Corona. De vraag van de klant verschuift steeds meer van techniek naar duurzame, gezonde en flexibele werkplekken en gebouwen. Dat is waar ik, vanuit de exploitatie, samen met de collega’s van ExploitatiePartners met veel energie en plezier vorm aan wil geven.”

Verbinding hard en soft services
De directie kiest er bewust voor om de werelden van hard en soft services dichter bij elkaar te brengen. Nienke van der Sandt: “Wij willen een brug slaan tussen hard en soft services. Door deze werelden met elkaar te verbinden, ontstaat er een team met dezelfde doelen en koers. Op deze manier kunnen we een excellente uitvoering geven aan onze dienstverlening en zijn we een slagvaardige organisatie.”

Over ExploitatiePartners

Excellent in gebouwbeheer
Als ExploitatiePartners zorgen wij ervoor dat eigenaren en beheerders van gebouwen hun huisvesting goed kunnen beheren. Daarbij houden wij ons bezig met onderhoud, bouwkundige verbetering, verduurzaming en facilitaire processen. Het is onze missie om werk- en woonplekken zo veilig, duurzaam en comfortabel mogelijk te maken en houden.
www.exploitatiepartners.nl

Onderdeel van Draaijer Group
Exploitatiepartners is onderdeel van De Draaijer Group, een groep van samenwerkende organisaties. Ons gemeenschappelijke doel is het creëren, realiseren en exploiteren van energieke en toekomstbestendige leefomgevingen. Samen met opdrachtgevers werken de Draaijer Group partners aan omgevingen waar mensen zich goed voelen en optimaal presteren.

Draaijer Group inspireert en ontwikkelt. Investeert in kansen, stimuleert innovatie en ondersteunt haar bedrijven voor een positieve verandering en aantoonbare resultaten in de keten van vastgoed, huisvesting en facilitaire dienstverlening. www.draaijergroup.nl

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?