Cocon Vastgoed koopt kantoorgebouw aan de Schiekade in Rotterdam

0

Het multi-tenant kantoorgebouw (en voormalig warenhuis) gelegen aan de Schiekade 34 te Rotterdam is recent door Cocon Vastgoed Management B.V. verworven.

Het object met een vloeroppervlak ter grootte van circa 8.700 m² is centraal gelegen nabij het stadscentrum en het Centraal Station. Het kantoor omvat 8 bouwlagen waaronder een ruime parkeerkelder. Momenteel is er nog circa 2.700 m² kantoorruimte voor de verhuur beschikbaar.

Cocon kijkt met een toekomstgerichte blik naar het gebouw en de locatie. Door duurzame investeringen, waarbij de gebruikers centraal staan, is het doel om meerwaarde te realiseren gericht op een langetermijnrendement.

Dentons heeft koper juridisch bijgestaan. De transactie werd tot stand gebracht door BRiQ real estate.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?