Carrier Transicold huurt kantoorruimte aan de Waalhaven in Rotterdam

0

Carrier Transicold onderdeel van Carrier Global Corporation, een wereldleider op het gebied van vooruitstrevende oplossingen voor verwarming, airconditioning en (transport)koeling, heeft een langjarige huurovereenkomstgesloten met M7 Real Estate voor de huur van ca. 2.218 m2 kantoorruimte in het recent gerenoveerde kantoorgebouw aan de Waalhaven Oostzijde 85 in Rotterdam. Het kantorencomplex ligt in het maritiem zakelijk centrum van Rotterdam.

Het object is direct gelegen aan het water met een prachtige uitzicht over de haven en heeft een totale verhuurbare oppervlakte van ca. 6.200m2, verdeeld over twee bouwdelen. Eind 2022 vindt de oplevering plaats en zal huurder intrek nemen in het complex.

M7 Real Estate werd in deze transactie geadviseerd door CBRE Rotterdam in samenwerking met De Mik Bedrijfshuisvesting. Carrier Transicold werd in deze transactie geadviseerd door Cushman & Wakefield.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?