InteraktContour en Dura Vermeer vieren steenlegging nieuwe woonlocatie in Zwolle

0

InteraktContour en Dura Vermeer Bouw Hengelo ontwikkelen en bouwen in Zwolle aan Zijpe 101 een nieuwe woonlocatie voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Het ontwerp telt 105 moderne appartementen, drie dagbestedingsruimten en een belevingstuin. De bouw vindt plaats op de plek waar eerst De Koppels stond. Op maandag 27 juni werd de eerste steen gelegd door Jan van Kampen, bestuurder van InteraktContour en Koert Terhürne, directievoorzitter van Dura Vermeer Bouw Hengelo.

Feestelijk bouwmoment
De eerste steen werd gelegd in het bijzijn van onder andere cliënten, het bouwteam van Dura Vermeer, medewerkers van InteraktContour en direct betrokken uit de buurt.

Jan van Kampen is blij met de prettige samenwerking met Dura Vermeer: “Onlangs leverden zij woonlocatie Geert de Leeuw in Enschede op. Dat gebeurde op tijd en volledig naar wens. We zien uit naar de verdere bouw en oplevering van de nieuwe Koppels. Hiermee breiden wij het woonaanbod voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel flink uit en dat is hard nodig.”

Koert Terhürne sprak zijn waardering uit voor ieders inzet tot nu toe. “Ik heb er alle vertrouwen in dat we dankzij onze goede samenwerking een prachtig eindresultaat behalen waar we enorm trots op kunnen zijn.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?