Reclassering Nederland huurt ca. 1.395 m² aan de Gyroscoopweg in Amsterdam

0

Spring Real Estate heeft Reclassering Nederland geadviseerd bij de aanhuur van kantoorruimte gelegen aan de Gyroscoopweg 144-146 in Amsterdam. Het betreft een kantoorruimte met een oppervlakte van 1.395 m² en 20 parkeerplaatsen.

Reclassering Nederland is sinds 1 maart 2022 de nieuwe huurder van deze kantoorruimte. Reclassering Nederland is een onafhankelijke organisatie die werkt aan een veiligere samenleving, door het voorkomen van criminaliteit en het terugdringen van recidive. Hierbij wordt samengewerkt met justitie, politie, zorg, gevangeniswezen en gemeenten.

De eigenaar van het kantoorgebouw, Quan Real Estate Investors, werd geadviseerd door GA Makelaars.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?