Nieuw bedrijfspand voor Proftech aan Hassinkweg Hengelo

0

Het bedrijfspand aan de Hassinkweg 10 in Hengelo is verhuurd aan Proftech BV. Het bedrijf tekende een langjarige huurovereenkomst voor het pand dat een totale oppervlakte heeft van circa 1.110 m².

Het bedrijfspand ligt op bedrijventerrein Westermaat-Zuid in Hengelo, dichtbij de op- en afritten van de A1. Het pand bestaat uit kantoren verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping, een royale bedrijfsruimte en parkeerplaatsen op eigen terrein.

Stroomversnelling
Bijna 30 jaar zat Proftech om de hoek van dezelfde straat op nummer 19.

Het nieuwe pand aan de Hassinkweg 10 heeft voldoende ruimte en is perfect voor het bedrijf en haar ambities. Door onverwachte omstandigheden is de verhuizing in een stroomversnelling geraakt en zijn ze al sinds 1 mei j.l. operationeel vanaf het nieuwe adres.

Proftech
Het bedrijf Proftech ontwikkelt en realiseert al meer dan 40 jaar oplossingen voor kwaliteits- en rendementsverbetering in de productieomgeving van bedrijven uit de automotive, OEM, consumer electronics en medische technologie.

Proftech wil door kennis en ervaring op het gebied van mechatronica de factor arbeid in de productie verminderen en de kwaliteit en continuïteit van producten beter waarborgen.

Bart Wientjes van bedrijfsmakelaar Boers & Lem Enschede heeft deze transactie namens de verhuurder begeleid.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?