Gebiedsontwikkelaar AM en BAM Wonen tekenen overeenkomst voor realisatie 69 woningen Waelse Weelde in ’s Gravenzande

0

Gilbert Kokenberg, directeur Projecten bij AM Zuidwest en Maarten Strijdonk, directeur bij BAM Wonen, hebben de overeenkomst voor de realisatie van 69 woningen in nieuwbouwproject Waelse Weelde in ’s Gravenzande ondertekend. De overeenkomst werd getekend op de stand van AM tijdens PROVADA, de grootste vastgoedbeurs van Nederland in de RAI in Amsterdam.

Woningtypen
In Waelse Weelde worden 69 duurzame eengezinswoningen in verschillende woningtypen gerealiseerd. Van rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen variërend in woningoppervlakten van 137 m² tot 170 m², tot vrijstaande woningen met een woningoppervlakte van 177 m² tot 193 m². Bij alle woningen is er de mogelijkheid om de woning uit te breiden en de indelingsvariant aan te laten sluiten bij de woonwensen. Enkele woningen grenzen aan het water en hebben een royale vlonder die onder meer kan worden gebruikt als terras en voor het afmeren van bijvoorbeeld een sloep. De verkoop van de woningen is al gestart, er zijn nog enkele woningtypen beschikbaar.

Duurzaamheid en klimaatadaptie
De woningen worden aangesloten op een lokaal warmtenet of zijn voorzien van een lucht-water-warmtepomp met geïntegreerde boiler inclusief koeling. Door deze installatie worden de woningen voorzien van warmte, koeling en warm tapwater. Daarnaast krijgen de woningen een lagetemperatuur-vloerverwarming. Het dak van de woningen is rijkelijk voorzien van PV-panelen, waardoor de meeste woningen in basis bijna energieneutraal zijn. Alle voortuinen worden voorzien van groene hagen. Ter bevordering van de natuurlijke afvoer van regenwater worden groene opritten voor de auto aangelegd, gemaakt van waterdoorlatende bestrating. De berging in de achtertuin is voorzien van een groen dak en alle woningen hebben een regenton in de achtertuin. In de gevels worden nestkasten aangebracht voor vogels.

Architectuur
De woningen worden uitgevoerd in de karakteristieke jaren ’30 architectuur. Het ontwerp van de woningen is afkomstig uit de BAM Wooncollectie. Kenmerkend is dat één vrijstaande woning in moderne architectuur wordt uitgevoerd met karakteristieke shutters inclusief een dakterras. Het nieuwbouwproject is gesitueerd in het zuidelijke deel van de Waelpolder tussen ’s Gravenzande en Naaldwijk in. Naar verwachting start de bouw in december 2022.

Unieke woonbeleving voor kopers bij Homestudios
Kopers van Waelse Weelde krijgen voor de indeling en afwerking van hun woning een unieke experience bij Homestudios. Op basis van hun persoonlijke situatie en wensen maken de kopers een klantreis en beleven zij een complete woonervaring, voordat ze in hun nieuwe woning gaan wonen. Zo helpt het experience center Homestudios bewoners van hun huis ook echt een thuis te maken. Homestudios is een samenwerking van BAM en vele partners op het gebied van wonen. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie terecht op de website van Waelse Weelde: www.waelseweelde.nl

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?