Panattoni Nederland breidt team uit met Bas Kamperman en Eva Brocades Zaalberg

0

Vandaag maakt Panattoni Nederland bekend het team versterkt te hebben met twee nieuwe collega’s. Bas Kamperman start als Senior Director Capital Markets en Eva Brocades Zaalberg is aangesteld als Senior Marketing & Communication Manager.

Het Nederlandse team van de grootste ontwikkelaar van logistieke distributiecentra in Europa bestaat nu uit 16 professionals die gezamenlijk een portefeuille van 12 projecten behartigen.

Jeroen Gerritsen, Algemeen Directeur Panattoni Nederland: ”Sinds de start in 2019 heeft ons team zich ontwikkeld tot een professioneel en loyaal team dat perfect op elkaar ingespeeld is. Deze sterke bedrijfscultuur stelt ons in staat om onze klanten optimaal te kunnen bedienen. De expertise en persoonlijkheid van Bas en Eva sluiten goed aan op het DNA van Panattoni.”

Bas Kamperman, Senior Director Capital Markets: “Ik ben zeer verheugd dat ik deel mag uitmaken van het groeiende, toonaangevende Panattoni team in Nederland en Europa. Als onderdeel van het cross-border capital markets team kijk ik ernaar uit om Nederlandse -en internationale investeerders te helpen bij hun investeringsambities ten aanzien van duurzame logistieke en industriële vastgoedprojecten in Nederland en Europa. De uitdaging om samen te werken met uiteenlopende partijen, van Nederlandse private investeerders en family offices tot internationale pensioenfondsen, ga ik graag aan”.

Eva Brocades Zaalberg, Senior Marketing & Communication Manager: “Panattoni is een wereldspeler binnen het logistieke vastgoed. Als recordhouder van de meest duurzaam gecertificeerde logistieke vierkante meters in Europa staat Panattoni voor een maatschappelijk verantwoorde manier van ontwikkelen. Het internationale speelveld in combinatie met de focus op duurzaamheid spreken mij aan en ik verheug me erop om samen met mijn collega’s bij te dragen aan de verdere groei van Panattoni in Nederland.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?