Stoneflow verwerft strategische herontwikkelingslocatie in Harderwijk

0

Stoneflow Real Estate Investments heeft het multi-tenant kantoorgebouw aan de Deventerweg 4 te Harderwijk aangekocht. Het gebouw heeft een totale oppervlakte van circa 5.100 m² VVO, is voorzien van 150 parkeerplaatsen en het perceel heeft een oppervlakte van circa 10.000 m².

Het kantoorgebouw is op dit moment volledig verhuurd aan meerdere gebruikers en kent een energielabel van A++. Stoneflow heeft deze locatie verworven ten behoeve van de herontwikkelingsportefeuille. Stoneflow is een investeringsplatform gelieerd aan Borghese Real Estate.

Stoneflow werd geadviseerd door RHS Real Estate Partners. De verkoper (Duits fonds) werd geadviseerd door MVGM Bedrijfsmakelaars.

Over Stoneflow:
Stoneflow is een investeringsplatform gelieerd aan Borghese Real Estate dat zich richt op residentieel en commercieel vastgoed met herontwikkelings- en verduurzamingspotentie. De focus ligt op (middel)grote steden en logistieke kernen in Nederland. De beleggingshorizon is 3 tot 7 jaar tot het moment van herontwikkeling of verkoop.
De ambitie is om de komende jaren een fonds te bouwen van € 250 mln. Eerder verwierf Stoneflow ook een multi-tenant kantoren- en wooncomplex aan de Noordwal in Den Haag, een multi-tenant kantorencomplex in Weesp en een logistieke locatie in Tiel.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?