M&G Real Estate trekt huurder voor Jupiter-gebouw

0

M&G Real Estate, de vastgoedtak van vermogensbeheerder M&G Investments, heeft 1300 m² in het kantoorgebouw Jupiter verhuurd aan Park Now. Het pand aan de Hondsrugweg in Amsterdam Zuidoost is hiermee voor 80% verhuurd.

“De vraag naar hoogwaardige energiezuinige kantoorruimte trekt flink aan. Jupiter is gelegen nabij station Bijlmer Arena en heeft moderne voorzieningen die gericht zijn op samenwerking en het welzijn van de gebruikers. Het gebouw heeft een BREEAM-NL-in-Use certificaat ‘Very Good’”, aldus Laurien van Wieringen, hoofd asset management bij M&G Real Estate in Nederland.

M&G Real Estate heeft een totaal geïnvesteerd vermogen van bijna €36 miljard. Jupiter werd in 2006 gekocht door het M&G European Property Fund. Dat fonds wordt gemanaged door David Jackson en Simon Ellis.

M&G Real Estate werd geadviseerd door CBRE en Van Dijk Ten Cate. Park Now werd begeleid door Orange Realty.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?