Braincreators huurt 800 m² op eerste verdieping van ‘The Flow’ gelegen in de Amsterdamse Houthavens

0

Braincreators, een Amsterdams softwarebedrijf, heeft met UBS Asset Management een overeenkomst gesloten voor de huur van ca. 800 m² kantoorruimte op de eerste verdieping van The Flow, een kantoorgebouw gelegen in de Amsterdamse Houthavens. Hierdoor is op de eerste verdieping van The Flow nog ca. 500 m² beschikbaar; tevens de laatst beschikbare unit in het gehele gebouw.

Het kantoorgebouw The Flow is van alle ‘hightech’ gemakken voorzien, zoals een 360-graden boardroom, een lobby uitgerust met een LED scherm van meer dan 90 vierkante meter, een gym inclusief spa/hammam, een keuken met wisselende chef-koks, een hostess en een volwaardige bar met groot dakterras op de bovenste verdieping. Tevens zijn er diverse buitenruimtes en terrassen met uitzicht over het IJ aanwezig.

Cushman & Wakefield heeft eigenaar UBS Asset Management begeleid tijdens deze transactie.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?