Woningstichting Maasvallei stelt Sarah Klein Haneveld aan als interim directeur-bestuurder

0

Per 14 juni 2022 is Sarah Klein Haneveld aangesteld als interim directeur-bestuurder van Woningstichting Maasvallei Maastricht. Zij vervangt Alex Meij die wethouder wordt bij de Gemeente Maastricht.

Klein Haneveld was tot haar aanstelling als interim directeur-bestuurder vier jaar lid van de Raad van Commissarissen van Maasvallei. Als zodanig kent zij de organisatie door en door. De nieuwe bestuurder heeft 24 jaar ervaring als strategisch adviseur en als manager van complexe (vastgoed)projecten & programma’s in de volkshuisvesting, stedelijke ontwikkeling en zorg.

Klein Haneveld blijft in deze functie totdat er een nieuwe directeur-bestuurder is gevonden. Zij zal de ingezette koers op het gebied van organisatieontwikkeling, het nieuwe onderhoudsbeleid en het Ondernemingsplan 2022-2026 voortzetten.

“Ik ben erg blij dat ik voor Maasvallei een stuk continuïteit kan bieden en de ingezette koers verder kan uitbouwen. Ik kijk er naar uit om samen met onze medewerkers en partners samen te werken aan een fijne en veilige woonplek voor onze huurders’’, aldus Klein Haneveld.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?