Patta huurt commerciële ruimte in Amsterdam Oud-West

0

Streetwear brand Patta heeft een meerjarig huurcontract gesloten aan de Bilderdijkstraat 77 te Amsterdam.
De locatie zal dienst doen als hoofdkantoor. Op de eerste verdieping, groot ca. 750 m2, zullen verschillende afdelingen waaronder o.a finance, customer service, design, marketing en Patta Foundation zich vestigen.

Patta Exclusive Sneakers BV. (2004) is het wereldberoemde streetwear merk uit Amsterdam, tot stand gekomen uit liefde voor muziek en exclusieve sneakers. Naast Amsterdam heeft Patta eigen winkels in London en Milaan en een handpicked selectie retailers wereldwijd. Naast streetwear is Patta een platform met o.a. het Patta Running Team, Patta Academy en Patta Foundation. Recent is op Videoland de documentaire ‘Patta for life’ verschenen, deze documentaire toont het succesverhaal van het Amsterdamse streetwear merk.

Univast Retail adviseerde verhuurder bij de totstandkoming van deze transactie.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?