Verkoop eerste toren ‘Spot Amsterdam’ van start

0

Stads én betaalbaar wonen in Amsterdam binnen handbereik van duizenden mensen.

Vandaag start de verkoop van woningen in de eerste toren van SPOT Amsterdam, een project met zeven energiezuinige woontorens in de nieuwe stadswijk Hondsrugpark. De nieuw te verrijzen wijk biedt koop- en huurwoningen in verschillende prijsklassen. Het project maakt wonen in Amsterdam bereikbaarder voor de uiteindelijk 1.090 huishoudens die zich hier vestigen. Dit is het eerste nieuwbouwproject met koopwoningen in Amstel III dat in de verkoop gaat. SPOT Amsterdam, dat naast woningen ook in kantoren, winkels en horeca voorziet, is een ontwikkeling van COD en DUQER.

Verkoop Grand Apartments en Penthouses van start
Vandaag start de verkoop van de Grand Apartments en de Penthouses in de eerste toren. De vierkantemeterprijs van de Grand Apartments begint bij € 5.750,-. Dat is aanzienlijk lager dan het gemiddelde in de stad, terwijl het afwerkingsniveau en de buitenruimtes van alle appartementen van hoge kwaliteit zijn.

City Apartments vanaf 23 juni te koop
De geplande City Apartments in dezelfde toren gaan binnenkort in de verkoop. In totaal gaat het om 179 appartementen, verdeeld over 31 verdiepingen. 23 juni is voor gegadigden de laatste dag waarop ze zich kunnen inschrijven voor deze woningtypen en hun voorkeur kenbaar maken (tot 17.00 uur). Een dag later worden de woningen toegewezen. De bouw van deze toren is inmiddels gestart; oplevering staat gepland in 2025.

Urban Pioneers
SPOT Amsterdam is dé nieuwe hub voor urban pioneers. Mensen die graag in de stad wonen, maar door het gebrek aan aanbod en de hoge prijzen een aantrekkelijk alternatief zoeken. Deze ‘pioniers’ zullen de nieuwe wijk zien groeien en ontwikkelen tot een autoluwe omgeving met een groot biodivers stadspark, levendige pleinen en gezellige staatjes met restaurants, scholen, sportvoorzieningen en cultureel aanbod. Stads én betaalbaar wonen in Amsterdam komt hiermee toch binnen handbereik van duizenden mensen.

Meer informatie over de verkoop van de eerste woningen is te vinden op spotamsterdam.nl.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?