Wilma Wonen breidt haar commerciële team uit

0

Vanwege haar ambitie en de groeiende portefeuille heeft Wilma Wonen per 1 juni 2022 Matthijs Noordermeer en Maxim Andriessen verwelkomd.

Matthijs Noordermeer versterkt als Commercieel Manager het team van Commercieel Management. Hij heeft een jarenlange ervaring binnen de projectontwikkeling. De afgelopen jaren heeft Matthijs onder meer gewerkt als Ontwikkelings- en Projectmanager bij Dura Vermeer, Eneco, TU Delft en Bemog. Met zijn uitgebreide kennis van het vakgebied is Matthijs zeer welkom bij Wilma Wonen.

Matthijs Noordermeer

Maxim Andriessen gaat aan het programma Wilmaatjes deelnemen, waarbij hij intern wordt opgeleid tot Commercieel Manager. In eerste instantie start hij als (junior) Projectontwikkelaar. De aanname van Maxim past binnen het beleid van Wilma Wonen om jonge mensen wegwijs te maken in de projectontwikkeling.

Maxim Andriessen
Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?