Wereldhave verwelkomt Anne&Max, CoffeeCompany, Frites Affairs, Bagels & Beans en Viet n Tea in Vier Meren, Hoofddorp

0

Vier Meren in Hoofddorp is zichtbaar in transformatie. Het komende jaar wordt het centrum getransformeerd naar een modern Full Service Center. Een one-stop locatie waar bezoekers veel meer zaken kunnen combineren dan in een traditioneel winkelcentrum. Een plek waar boodschappen doen, winkelen, vrijetijdsbesteding, ontspanning, werken en andere dagelijkse behoeften samenkomen. Op deze manier wordt Full Service Center Vier Meren een sterkere plek in het dagelijks leven van de bezoekers en als gevolg daarvan nog aantrekkelijker voor ondernemers en huurders.

De zichtbare kwaliteitsslag werpt tegelijk zijn vruchten af in de verhuur. Zo heeft Wereldhave recent vijf nieuwe huurovereenkomsten gesloten met partner en F&B-specialist Albron, met lokale ondernemer Viet n Tea en met gewaardeerd partner Bagels & Beans voor nieuwe locaties in Vier Meren. De nieuwe overeenkomsten zijn onderdeel van een kwaliteitsslag op het gebied van horeca en ontspanning onder de naam Eat & Meet.

Eat & Meet
Een belangrijk onderdeel in de transformatie naar een Full Service Center is het toevoegen van nieuwe bezoekmotieven voor de klant. Op basis van deze strategie is er dan ook gekozen om in te zetten op het versterken van het horeca-aanbod in Vier Meren. Onder de noemer ‘Eat & Meet’ opent Albron in de komende periode drie nieuwe vestigingen van de sterke street brands Anne&Max, Coffeecompany en Frites Affairs. Ook zal Bagels & Beans intern verhuizen naar een compleet nieuwe locatie en tenslotte opent ‘local hero’ Viet n Tea een eerste Vietnamees street food & Bubble Tea concept in het nieuwe centrum.

De vernieuwing van Vier Meren heeft als doel om het centrum weer op de behoeften van de moderne consument te laten aansluiten. Alle geplande werkzaamheden vinden gefaseerd plaats en tijdens de vernieuwing wordt er alles aan gedaan om ongemak voor bezoekers minimaal te houden. Het centrum blijft gedurende de hele periode van verbouwing gewoon open en toegankelijk voor publiek en de streefdatum voor afronding van de herontwikkeling staat gepland voor medio 2023.

Eigenaar Wereldhave is verheugd met de ontwikkelingen in Hoofddorp “Deze nieuwe samenwerkingen met Albron, Bagels & Beans en Viet n Tea onderschrijven de aantrekkelijkheid van het concept voor Vier Meren in Hoofddorp. Deze gewaardeerde partners passen perfect in onze strategie van Full Service Centers voor een beter dagelijks leven en de bewezen combinatie van winkelen en horeca laat bezoekers langer verblijven en zorgt voor extra levendigheid in het centrum.”, aldus Doris Slegtenhorst, Business Unit Manager.

Tijdens de vernieuwing van Vier Meren worden er regelmatig updates en foto’s op de website (www.viermeren.nl) en de Facebookpagina van het centrum geplaatst (www.facebook.com/VierMerenHoofddorp).

Over Bagels & Beans
Bagels & Beans is sinds 1996 de vrijplaats voor koffie, bagels en geluk. Een plek waar de waan van de dag plaatsmaakt voor een moment van rust, iets lekkers en waar de nadruk ligt op persoonlijke aandacht en ambachtelijkheid. Alles vers bereid en klaar terwijl je lacht. www.bagelsbeans.nl

Over Albron – Goed voor elkaar
Albron voegt met eten en drinken sfeer en smaak toe. Overal waar mensen studeren, werken, onderweg zijn, winkelen, hun vrije tijd vieren of zorg ontvangen. Met vele tienduizenden gasten per dag voelen we verantwoordelijkheid en hebben we invloed. Daarom lopen we graag voorop en geven we de richting aan. www.albron.nl

Over Viet n Tea
Viet n Tea is een lokaal Vietnamees streetfood concept gecombineerd met het zeer populaire Bubble Tea experience. Met het oog op kwaliteit en gastvrijheid en de mogelijkheid om zowel ter plekke als to-go te genieten past Viet n Tea perfect onder het label Food.Break.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?