VTTI huurt etage in “The Mark”

0

VTTI B.V. heeft onlangs een huurovereenkomst getekend voor de huur van circa 1.239 m² v.v.o. kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping grenzend aan een ruim buitenterras met bijbehorende parkeerplaatsen in kantoorgebouw “The Mark”, plaatselijk bekend Fascinatio Boulevard 276 te Rotterdam. De vloer wordt geheel casco gerenoveerd aangeboden aan VTTI.

VTTI is een van ’s werelds toonaangevende leveranciers van opslag voor energie en andere essentiële producten zoals chemicaliën. VTTI is wereldwijd gevestigd op een netwerk van 17 terminals op grote kruispunten van scheepvaart en leveringsgateways en biedt meer dan 10 miljoen kubieke meter opslagcapaciteit op vijf continenten.

The Mark
The Mark betreft een multi-tenant kantoorgebouw van 23.000 m² direct gelegen aan de rijksweg A16 en op loopafstand van metrostation Kralingse Zoom. Naast de hoogwaardige uitstraling en goede bereikbaarheid, kenmerkt het gebouw zich door het full servicediensten pakket met onder andere een gezond restaurant, hippe koffielounge en vriendelijke hospitality.

The Mark beschikt na de succesvolle verhuur aan VTTI nog maar over één vloer van circa 1.100 m² kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping van het gebouw.

De transactie is namens verhuurder tot stand gebracht door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. VTTI werd bij deze transactie geadviseerd door BRiQ Real Estate.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?