Unigas huurt in kantoorgebouw Five55

0

Cromwell Property Group (Cromwell) heeft een huurovereenkomst getekend met Unigas International B.V. voor de huur van circa 898 m² kantoorruimte op de 19e verdieping van kantoorgebouw Five55 in Rotterdam. Five55 is een kantoorgebouw van 27 verdiepingen aan de Blaak 555 in het hart van de stad.

Five55 is een ware eyecatcher aan de buitenkant en is van binnen volledig gerenoveerd. Hierdoor voldoen de kantoorverdiepingen volledig aan de eisen van de moderne kantoorgebruiker. Door de centrale en prominente locatie in de stad bieden de kantoorvloeren fantastisch uitzicht over de binnenstad en de iconen van Rotterdam zoals de Erasmusbrug en de Markthal.

Over Unigas
UNIGAS is gespecialiseerd in het veilige en efficiënte vervoer van petrochemische en petroleumgassen op een wereldwijde basis, met de solide basis van langetermijnbevrachtings-contracten en tijdcharters met veel van de grote internationale olie-, gas- en chemische bedrijven.

Cromwell werd bij de totstandkoming van de overeenkomst geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. in collegiale samenwerking met CBRE en Cushman & Wakefield.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?