Bridges Real Estate verwelkomt nieuwe huurder Marie-Stella-Maris

0

Bridges Real Estate en Marie-Stella-Maris hebben een huurovereenkomst gesloten voor een karakteristieke A1 winkellocatie van circa 130 m². Op vrijdag 8 juli zal Marie-Stella-Maris de deuren openen van haar nieuwste winkel, gelegen in hartje Utrecht aan de Choorstraat 6. De transactie zorgt voor een bijzondere retail-invulling van een van de mooiste winkellocaties van Utrecht.

Met haar opvallende gevelstenen en authentieke architectuur is het woonwinkelpand een echte blikvanger. De grote ramen, originele details en het uitzicht op de Oudegracht, zorgen voor een unieke beleving die alleen in de historische stad Utrecht te vinden is. Het pand is een prachtig visitekaartje voor MarieStella-Maris om haar winkelconcept tot leven te laten komen.
Met de vele passanten is het tevens een bruisende locatie, waar bezoekers graag winkelen, eten en ontspannen. Met nieuwe buren als Floris van Bommel, Ace & Tate en Rains voegt MarieStella-Maris zich bij een groot aanbod aan hoogwaardige retail in het centrum.

“Marie-Stella-Maris weet als body & home specialist unieke, hoogwaardige producten te ontwikkelen die naast beleving ook waarde toevoegen. Dit sluit naadloos aan op de essentie van ons merk: ‘creaties voor het leven’. We zijn dan ook erg trots op deze totstandkoming en kijken uit naar een langdurige relatie,” zegt Martijn Bremmer, directeur bij Bridges Real Estate.

Bridges Real Estate werd tijdens deze transactie begeleid door KroesePaternotte. Marie-Stella-Maris werd begeleid door Brickstone.

OVER BRIDGES REAL ESTATE
Bridges Real Estate is eigenaar en ontwikkelaar van vastgoed en creëert en beheert gewilde plekken waar mensen graag wonen, werken en winkelen. Nu en in de toekomst.
De portefeuille van Bridges wordt geoptimaliseerd door actief beheer, renovatie en (her)ontwikkeling, afgestemd op de behoefte van bewoners, gebruikers en bezoekers. Bridges Real Estate werkt vanuit de visie dat vastgoed meer is dan een gebouw. Het is een plek waar doelen worden gerealiseerd en dromen worden waargemaakt.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?