Kantoorgebouw Olympus in Hilversum verkocht aan buitenlandse investeerder

0

Kantoorgebouw Olympus in Hilversum is verkocht aan een buitenlandse investeerder. Het betreft een kantoorgebouw van 5.545 m² v.v.o. inclusief 123 parkeerplaatsen en is gelegen aan Olympia 1 in de kantorenwijk Arenapark in Hilversum. Het Arenapark is het belangrijkste bedrijventerrein in de regio ‘Het Gooi Vecht’ en staat vooral bekend om het Nike European HQ. Daarnaast profiteert het Arenapark van een treinstation dat zorgt voor directe verbindingen naar Utrecht en Amsterdam.

Het gebouw Olympus huisvest meerdere huurders zoals Sony Entertainment, Kleertjes.com en Stichting Waarborgfonds Sociale Woningbouw. Afgelopen tijd is er veel geïnvesteerd in het gebouw en het beschikt daarmee over meerdere faciliteiten. Met een energielabel A voldoet het gebouw tevens aan de hedendaagse energie eisen.

Verkoper werd commercieel begeleid door JLL en koper is bij de transactie geadviseerd door MontFort Real Estate.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?