Cushman & Wakefield winnaar prestigieuze Captains Cup 2022

0

Cushman & Wakefield is dit jaar de winnaar van de felbegeerde Captains Cup 2022. Mathijs Flierman, Head of Capital Markets van Cushman & Wakefield, nam de prijs in ontvangst uit handen van Dre van Leeuwen tijdens de jaarlijkse gala-avond in Domenica in Amsterdam, afgelopen donderdag. De verkoop van het ABN AMRO-hoofdkantoor op de Amsterdamse Zuidas, bewerkstelligd door het Capital Markets Team van Cushman & Wakefield, was de aanleiding voor het toekennen van de prijs. De vakjury nam onder meer de complexiteit van de transactie, de bijdrage aan de vastgoedmarkt en het innovatieve karakter van de verkoop mee in haar beslissing.

Met de verkoop van het hoofdkantoor, van circa 780 miljoen euro, waarbij twee investeerders in een competitieve due diligence streden om de hand van ABN AMRO, wordt het kantoorgebouw de meest prestigieuze herontwikkelingslocatie van de Amsterdamse Zuidas en luidt de transactie een nieuw tijdperk voor het gebied in. De Captains Cup is een vastgoedprijs die in 2017 is geïnitieerd door het makelaarsgilde, waaraan alle gerenommeerde internationale makelaarskantoren deelnemen. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt door de vakgroep van Capital Markets. De vakgenoten beoordelen elkaar op professionaliteit, integriteit, impact, duurzaamheid en collegialiteit.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?