Abrdn verkoopt kantoorgebouw ExtraVerde in Den Haag aan Aspen real estate Investments

0

abrdn heeft namens één van haar fondsen het kantoorgebouw ExtraVerde in Den Haag verkocht aan Aspen real estate Investments B.V..

ExtraVerde, gelegen aan de Prinses Catharina-Amaliastraat 10 in Den Haag, bestaat uit circa 5.433 m² kantoorruimte en beschikt over 60 parkeerplaatsen. Het gebouw is volledig verhuurd aan onder andere de Nederlandse Hartstichting. ExtraVerde profiteert van uitstekende bereikbaarheid via eigen en openbaar vervoer dankzij de ligging langs de rijksweg A12 en het op loopafstand gelegen treinstation Den Haag Ypenburg.

ExtraVerde is in 2012 gebouwd en kreeg destijds als eerste gebouw in Nederland het BREEAM-NL nieuwbouwcertificaat met de kwalificatie ‘Excellent’ toegekend. Het kantoor kenmerkt zich door een stijlvol, slim en energiezuinig ontwerp, duurzaam materiaalgebruik en meerdere efficiënte installaties.

abrdn werd commercieel begeleid door JLL en Nadorp Bedrijfsmakelaars en juridisch door DLA Piper.

Aspen real estate is bij de transactie geadviseerd door asset en investment manager APF International en door Van Doorne, Shalhav Tax & Law en Nivab Vastgoedavies.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?