Customs Expertise Rotterdam B.V. huurt in kantoorgebouw Waalstaete in Rotterdam

0

Customs Expertise Rotterdam B.V. huurt per 1 juli een kantoorruimte op de vierde verdieping in kantoorgebouw Waalstaete in Rotterdam. De ruimte van 229 vierkante meter heeft uitzicht op het maritieme proces in de Waalhaven.

De nieuwe huurder is een entiteit opgericht door meerdere logistieke dienstverleners en neemt douanezaken uit handen. De nieuwe locatie staat in het maritiem zakelijk centrum van Rotterdam en sluit goed aan bij de werkzaamheden van het bedrijf.

In het Rotterdamse Waalhavengebied staat het gebouw Waalstaete. Sinds mei 2022 is het in handen van een nieuwe eigenaar en wordt het de komende zomerperiode volledig gerenoveerd. Tijdens de renovatie wordt er onder andere een nieuw plafond met Ledverlichting geplaatst, worden de wanden wit gesausd, de vloer geëgaliseerde worden de algemene ruimtes inclusief toiletgroepen opnieuw ingericht. Na de renovatie van het gebouw is een turn-key opleveringsniveau bespreekbaar en is het zo verduurzaamd dat het in aanmerking komt voor energielabel A.

Colliers adviseerde de eigenaar VVS Group en UMB Group.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?