(Financieel) bestuurder Hélène Pragt vertrekt bij Ymere

0

Bestuurder en CFO Hélène Pragt heeft aangekondigd Ymere te gaan verlaten. Ze zal in de zomer van 2022 vertrekken.

Hélène: ‘Ik ben inmiddels meer dan 4 jaar werkzaam bij Ymere. Het besluit om weg te gaan was niet eenvoudig omdat Ymere een mooie organisatie is met een belangrijke maatschappelijke doelstelling en hele fijne en professionele collega’s, maar ik ben na deze periode toe aan nieuwe uitdagingen’.

Erik Gerritsen, voorzitter directieraad Ymere betreurt het vertrek van Hélène Pragt. ‘Ik ben Hélène dankbaar voor de bijdrage die zij heeft geleverd aan de financieel gezonde en professionele Ymere organisatie die er nu staat. Zij heeft mij het afgelopen jaar goed ingewerkt en een belangrijke bijdrage geleverd aan de nieuwe strategie die wij komende maand afronden en waar we als Ymere vol vertrouwen de toekomst mee ingaan’.

Voorzitter van de Raad van Commissarissen van Ymere Gertjan Lankhorst: ‘Met haar enorme drive en brede professionele kennis heeft Hélène een belangrijke bijdrage geleverd aan een financieel gezonde en professionele organisatie. Finance en risicomanagement zijn verder verbeterd en op het gebied van digitalisering zijn er grote stappen gemaakt. Het aantrekken van commerciële financiering voor Yvastgoed, herstructurering van de derivatenportefeuille en strakke financiële sturing hebben ervoor gezorgd dat Ymere er financieel gezond voor staat. Deze resultaten waren ook duidelijk zichtbaar in de positieve beoordelingen van onze externe toezichthouders en accountants afgelopen periode. We respecteren uiteraard Hélène’s keuze en wensen haar alle succes toe voor de toekomst. In de komende periode zullen wij de procedure voor opvolging starten.’

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?