Bridges Real Estate verkoopt bedrijfscampus van ruim 17.500 m² aan moederbedrijf AFAS

0

Bridges Real Estate, het vastgoedbedrijf van de familie Vermaat, heeft in een ‘off-market’ transactie haar bedrijfscampus aan de Storkstraat 8-14 in Leusden verkocht aan Marvel, het moederbedrijf van softwareontwikkelaar AFAS. De Gebouwen zijn gelegen op businesspark De Horst, recht tegenoverhet AFAS hoofdkantoor.

ONDERNEMERSCHAP, DURF EN VISIE
Het kantorencomplex omvat in totaal ca. 17.675 m², verdeeld over twee gebouwen en een parkeergarage met 528 plaatsen. Bridges Real Estate kreeg het complex in 2019 in handen door snel te schakelen. Destijds was de aankoop qua vierkante meters voor het vastgoedbedrijf de grootste in kantoren tot dan toe.

“Ondernemerschap zit in ons DNA. Vanaf de aankoop hebben we met visie naar deze locatie gekeken, over de bezetting heen. We hebben het aangedurfd, altijd potentie gezien en verschillende scenario’s uitgewerkt. Een shared campus concept voor meerdere gebruikers, maar ook verkoop, behoorden tot de mogelijkheden. We zijn trots en blij dat we met deze transactie een eigenaar én gebruiker hebben gevonden die qua visie helemaal op één lijn zit en het volledige potentieel van deze locatie zal benutten”, aldus Martijn Bremmer, directeur bij Bridges Real Estate.

PLANNEN AFAS INSPIRATIECAMPUS
In de kantoorcomplexen zal het softwarebedrijf een campus realiseren. Door de ideale ligging kunnen partners en aanverwante organisaties van het bedrijf zich dicht bij het AFAS Clubhuis vestigen. Een van de panden zal gebruikt worden voor de tijdelijke opvang van Oekraïense vluchtelingen.

“Toen de kans zich aandiende om aan de overkant van het AFAS Clubhuis grond aan te kopen met daarop twee gebouwen en een parkeergarage is het snel gegaan. Als straks onze partners en andere organisaties ook gevestigd zijn in Leusden, hoeven we alleen nog maar de weg over te steken”, aldus Bas van der Veldt, CEO bij AFAS.

Bridges Real Estate en AFAS zijn al jarenlang partners van elkaar en hebben alle afspraken onderling afgestemd. De partijen hebben geen externe adviseurs nodig gehad.

OVER BRIDGES REAL ESTATE
Bridges Real Estate is het vastgoedbedrijf van de familie Vermaat. Hoewel het bedrijf in 2016 werd opgericht, is de familie al decennialang actief in vastgoed. Bridges Real Estate werkt vanuit de visie dat vastgoed meer is dan een gebouw.

Paul Vermaat: “Vastgoed is een plek waar doelen worden gerealiseerd en dromen worden waargemaakt. Ons doel is om gewilde plekken te creëren en beheren, nu en in de toekomst”.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?